InMemory

 

Vilka är Inmemory?

I inmemorys webbportal skapar din begravningsbyrå snabbt, enkelt och utan bindande avtal

trycksaker för ett stämningsfullt och personligt avsked. Allt med snabb leverans,

hög tryckkvalitet och minimal miljöbelastning.

 

Vi samarbetar med många av branschens leverantörer och är

integrerade med flera av de största affärssystemen.

 

 

Beställ demopaket 

 


 

Ett personligt
avsked


Med Inmemorys verktyg gör ni enkelt personliga och vackra trycksaker för begravningar. Den professionella designen ger era kunder en stämningsfull upplevelse och ett vackert minne i en svår stund.

Det här
 kan ni göra


Inmemory erbjuder ett webbaserat system där er begravningsbyrå på ett enkelt och smidigt sätt kan skapa programkort, minnes- och kondoleansböcker, tackkort, porträtt och QR-brickor till gravstenar. Välj motiv ur vår stora bildbank, eller använd anhörigas egna bilder.

Några skäl att
välja Inmemory


Systemet är användarvänligt och utan vare sig bindningstid eller avgifter – ni betalar bara för det ni beställer. Trycksakerna produceras på ett erfaret tryckeri och vi garanterar snabba leveranser. Support finns tillgänglig för er alla helgfria vardagar 08:00 – 17:00.

”Vi på Fjällmans är väldigt nöjda med att vi började med Inmemorys minnesböcker. Att på ett enkelt sätt kunna lyfta in de ögonblick från begravningen samt på ett överskådligt vis skapa fina minnen för våra kunder utan att det behöver stjäla alltför mycket av vår tid.”

Oskar Fjällman, Begravningsrådgivare
Fjällmans Begravningsbyrå

"InMemory i mitt hjärta...

Vill varmt rekommendera dem till andra byråer. Programmet är oerhört lätt att förstå och komma in i. Resultatet blir alltid proffsigt, vilket gör kundrådgivaren väldigt nöjda. Familjerna ger oss väldigt mycket beröm för våra albumen, man kontaktar oss ofta i efterhand och tackar speciellt för minnesböckerna."

Thomas Utby, Verksamhetschef
Ringabyråer

"InMemory är för oss en mycket viktigt samarbetspartner då det gäller produktion av programkort och minnesböcker. Bra och enkelt verktyg att arbeta med och som hela tiden är under utveckling. Snabba leveranser med hög kvalitet och är prisvärda. Fantastisk support som alltid ställer upp och finns till hands när så behövs. Proffsiga, snabba och trevliga. Aldrig rädda för att göra det där "lilla extra". InMemory kan varmt rekommenderas."

Nils-Göran Hargefeldt
Nerikes Begravningsbyrå

”Fonus mål är att vara ett stöd för de anhöriga och hjälpa dem att göra varje begravning till ett personligt avsked och en hyllning till det liv som levts. I det arbetet är InMemorys begravningsprogram och minnesböcker till stor hjälp. Både vi och våra kunder är oerhört nöjda med de fina produkter InMemory tar fram”

Peter Göransson, Marknadschef
Fonus

"Vi upplever att vårt fina samarbete ger ett fantastiskt mervärde i vårt arbete ut mot kund. Servicen är snabb och rak och vi får kreativ support. Vi kan tack vare vårt samarbete ge just det där personliga som vi önskar, i utformning av programblad och fina minnesböcker, vilket väger tungt och är något som vi värderar högt. Vi kan göra vårt jobb lite bättre tack vare er."

Maria Schoultz & Linnéa Jensnäs Agorastos
Gustavssons & Ströms begravningsbyrå

"Fantastisk snabb hjälp via Chatt, telefon och mejl. Personalen strålar alltid och ser aldrig några hinder i den hjälp vi begravningsrådgivare behöver för att få en minnesbok eller ett programblad att bli så perfekt som våra anhöriga önskar. En stor 5 till Er på Inmemory."

" För oss är det viktigt att vi är personliga, ärliga och lyhörda i våra möten med familjer som mist någon och att allt vi gör efterspeglar kundens önskemål. Därför jobbar vi också enbart med de bästa samarbetspartners som finns i branschen. Allt ifrån de som sköter vår catering vid minnesstunder till de fantastiska minnesböcker och program som vi erbjuder våra kunder genom inMemory. 
För våra kunders skull, så är endast det bästa bra nog för oss. "
Tony Mellgren, Kontorschef
Fonus Öst, Norrköping

 

Kontaktpersoner 

 
Sofia Apel
Sofia Apel
Verksamhetschef
Therése Caesar
Therése Caesar
Grafisk kundsupport
Cecilia Jostrand
Cecilia Jostrand
Administrativ chef & Grafisk kundsupport
Linnéa Granath
Linnéa Granath
Marknadskoordinator & Grafisk kundsupport
Hampus Karlsson
Hampus Karlsson
Grafisk kundsupport
Linda Hallberg
Linda Hallberg
Grafisk kundsupport
 
iso 1401 iso 9001 miljömärkt
Vi på inMemory ser på miljöarbete som en naturlig del av vår dagliga verksamhet. Vårt tryckeri är svanenlicensierat och uppfyller de nordiska kriterierna för miljömärkning av trycksaker. Välj oss för klimatvänliga trycksaker!